Misiune, Viziune, Valori

Misiune

Misiunea pe care și-o asumă cabinetul nostru medical este de a oferi servicii de endoscopie superioară, colonoscopie, polipectomie și prelevare biopsie endoscopică la standarde înalte de calitate, efectuate cu profesionalism, cu scopul de a ajuta în vindecarea pacienților cât de rapid posibil.

Viziune

În viziunea noastră Cabinetul Medical de Endoscopie Dr. Cristina Oprea si Dr. Daniel Oprea Galați ajută toți pacienții din zona noastră care au nevoie de serviciile medicale în care suntem specializați să poată beneficia de servicii de calitate înaltă la nivel local, fără a mai fi nevoiți să plece în București, Cluj sau Iași.

Valori

Încredere

Știm că la baza oricărei relații corecte se află încrederea. Cu atât mai mult aceasta se manifestă și în relația medic-pacient și influențează într-o proporție destul de mare procesul de vindecare.

Calitate

Calitatea serviciilor, a echipamentelor, precum și calitatea relațiilor interumane au un aport deosebit în vindecarea pacienților, astfel încât punem accent maxim pe aceste aspecte.

Dezvoltare

Dezvoltarea profesională continuă pentru a putea oferi servicii de calitate. Este necesar să fii la curent permanent cu absolut orice este nou, ca atare, investim în dezvoltarea profesională continuă a echipei medicale.